Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Μαρτίου 2025

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας για Οικονομάκου: «Πληρώνει ότι ανεβάζει μόνο φωτογραφίες με τον Τσερέλα και όχι με τα παιδιά της»
LIFESTYLE

Λιάγκας για Οικονομάκου: «Πληρώνει ότι ανεβάζει μόνο φωτογραφίες με τον Τσερέλα και όχι με τα παιδιά της»

Λιάγκας για Οικονομάκου: Είναι μία πλύση εγκεφάλου οι συνεχόμενες φωτογραφίες με έναν άνθρωπο

Το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου προς την Αθηνά Οικονομάκου, το οποίο έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, σχολιάστηκε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 10 Μαρτίου. Ο Γιώργος Λιάγκας, σε συζήτηση με τους συνεργάτες του, εξέφρασε τη δική του άποψη για την υπόθεση.

Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η γλυκύτατη Αθηνά Οικονομάκου – και το λέω ειλικρινά – έχει επιλέξει να είναι εξωστρεφής, κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί. Φαντάζομαι πως είναι μια αφοσιωμένη μητέρα, η οποία περνάει χρόνο με τα παιδιά της, απλώς έχει αποφασίσει να μην το προβάλλει δημόσια. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Νίκο Τσερέλα δημιουργεί την εντύπωση ότι η προσωπική της ζωή περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από εκείνον”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: “Αν υπάρχει κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημόσια συζήτηση για την Οικονομάκου, είναι το γεγονός ότι, ενώ δεν κοινοποιεί στιγμές με τα παιδιά της, δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με τον Τσερέλα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εικόνα στο κοινό, καθώς η συνεχής προβολή μιας σχέσης μπορεί να λειτουργήσει ως μια άτυπη ‘πλύση εγκεφάλου’. Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα πρόσωπο που έχει επιλέξει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δίνοντας συνεντεύξεις και συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτός είναι ο λόγος που οι δηλώσεις της και η προσωπική της ζωή γίνονται συχνά θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις