Αργυρός από Ρουμανία: «Με τον αδελφό μου είμαστε κολλητοί»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στη Ρουμανία, μίλησε σε ρουμανικό τηλεοπτικό κανάλι για την προσωπική του ζωή, τα αδέλφια του και τις εντυπώσεις του από το Βουκουρέστι. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στον γιο του, τον οποίο απέκτησε με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, χαρακτηρίζοντάς τον ως “ευλογία”. Ο μικρός, ηλικίας 3,5 μηνών, πρόκειται να πάρει το όνομα Βασίλης, προς τιμήν του παππού του.
Ο Αργυρός μίλησε επίσης για τα αδέλφια του, αποκαλύπτοντας ότι ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στη χώρα. “Η μητέρα μου εμφανιζόταν συχνά στην τηλεόραση τότε, καθώς ήταν ένα σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα. Ο αδελφός μου είναι εδώ, είμαστε πολύ δεμένοι, σαν κολλητοί. Από μικρή ηλικία παίζουμε πιάνο, από πέντε ετών. Έχουμε και μια αδελφή που ζει στην Ολλανδία, είναι ακαδημαϊκή δικηγόρος και έχει δημιουργήσει την οικογένειά της εκεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
“Οι Έλληνες και οι Ρουμάνοι έχουμε πολλά κοινά”
Αναφορικά με την επίσκεψή του στο Βουκουρέστι, ο καλλιτέχνης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη θερμή υποδοχή που έλαβε. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για πρώτη φορά εδώ. Γνώριζα ότι έχω φίλους στη Ρουμανία, αλλά δεν φανταζόμουν ότι ήταν τόσοι πολλοί. Θέλω να δώσω την αγάπη και την καρδιά μου σε όλους. Έκανα και νέους φίλους. Οι Έλληνες και οι Ρουμάνοι έχουμε πολλά κοινά, είμαστε ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
