Ένα απρόσμενο περιστατικό προκάλεσε στιγμές πανικού σε μια μητέρα στο Ρέθυμνο, όταν διαπίστωσε ότι το βρέφος της είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε κλειδωθεί με τα κλειδιά στο εσωτερικό. Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/03) σε πάρκινγκ απέναντι από την πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων, στην καρδιά της πόλης.
Η γυναίκα, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, αντέδρασε άμεσα και ειδοποίησε κλειδαρά, ο οποίος έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και κατάφερε να ξεκλειδώσει το όχημα, απελευθερώνοντας το μωρό, το οποίο ευτυχώς δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο.
Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής με εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να παρέμβει σε περίπτωση που χρειαζόταν περαιτέρω βοήθεια. Ωστόσο, χάρη στην ταχεία επέμβαση του κλειδαρά, δεν χρειάστηκε η συνδρομή τους, και η υπόθεση έληξε χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.