Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Μαρτίου 2025

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιος Δένδια: Η ανάρτηση του υπουργού από την παρέλαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιος Δένδια: Η ανάρτηση του υπουργού από την παρέλαση

Γιος Δένδια: Ο Στέφανος είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Με τιμή και περηφάνια παρέλασε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη ο Στέφανος Δένδιας, γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, ο Στέφανος Δένδιας υπηρετεί από τον Οκτώβριο του 2023 στην 187 Πυροβολαρχία Παρατηρήσεως στην Αλεξανδρούπολη.

Ο νεαρός στρατεύσιμος, ο οποίος έχει σπουδάσει Νομική και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, έλαβε μέρος στη στρατιωτική παρέλαση της πόλης, κερδίζοντας τα βλέμματα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αν και παρευρέθηκε στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τη στιγμή αυτή, εκφράζοντας τη υπερηφάνεια του μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις