Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός δύο νεαρών στον Άγιο Νικόλαο

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός δύο νεαρών στον Άγιο Νικόλαο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Όταν βγήκαν για να πάνε στο νοσοκομείο, η παρέα των νεαρών εμφανίστηκε ξανά

09.04.2025 | 08:38

Ένα περιστατικό ωμής και οργανωμένης βίας συγκλονίζει τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με δύο νεαρούς – έναν 18χρονο και έναν 22χρονο – να πέφτουν θύματα άγριας επίθεσης από ομάδα εννέα κουκουλοφόρων. Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Δευτέρας, όταν ο 18χρονος δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από την ομάδα των δραστών. Χτυπήθηκε βάναυσα, όμως κατάφερε να ξεφύγει και έσπευσε στο σπίτι του 22χρονου φίλου του, ζητώντας βοήθεια. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να μεταβούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά μόλις βγήκαν από το σπίτι, διαπίστωσαν πως τα λάστιχα του αυτοκινήτου του 22χρονου είχαν σκάσει – πιθανότατα εσκεμμένα.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι δράστες επανεμφανίστηκαν στο σημείο και επιτέθηκαν και στους δύο νεαρούς, αυτή τη φορά χτυπώντας και τον 22χρονο, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε εμπλακεί. Αφού κατάφεραν τελικά να διαφύγουν για δεύτερη φορά, οι δύο τραυματισμένοι νεαροί μετέβησαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα. Αποχώρησαν το πρωί της Τρίτης, ενώ προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία.

Οι αρχές κινήθηκαν γρήγορα. Δύο από τους φερόμενους δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ ο 18χρονος αναγνώρισε ακόμη τρία μέλη της ομάδας των εννέα, ενισχύοντας τις αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνδέεται με προσωπικές διαφορές. Όπως φέρεται να κατέθεσε το θύμα, είχε κανονίσει συνάντηση με μια κοπέλα που σχετίζεται με ένα από τα μέλη της ομάδας των δραστών – στοιχείο που ενδέχεται να εξηγεί το κίνητρο της επίθεσης. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές του Αγίου Νικολάου, που επιδιώκουν την πλήρη ταυτοποίηση όλων των εμπλεκομένων και την απόδοση ευθυνών.

Ετικέτες
Exit mobile version