Δεν υπάρχει κανένας φορέας ασθενών, που να μην παραδέχεται το πόσο εργαζόμαστε και πόσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο, σημειώνει ο υπουργός Υγείας
Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των έργων ανακαίνισης στο ιστορικό κτήριο που λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950. Η παρέμβαση, σύμφωνα με τον Υπουργό, είναι μία από τις μεγαλύτερες σε εξέλιξη στον χώρο της δημόσιας υγείας, με επίκεντρο την πλήρη αναβάθμιση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), τα οποία θα τριπλασιαστούν σε μέγεθος και θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά:
Επειδή συνεχώς κάποιοι, από υποτιθέμενο ενδιαφέρον, ρωτούν διαρκώς εάν ασχολούμαι και με τα του Υπουργείου Υγείας -εντελώς υποκριτικά φυσικά διότι δεν υπάρχει κανένας φορέας ασθενών, που να μην παραδέχεται το πόσο εργαζόμαστε και πόσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο- την Μεγάλη… pic.twitter.com/86CUobUlrQ
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 14, 2025
«Η ανακαίνιση που κάνουμε είναι από τις μεγαλύτερες. Το έργο προχωρά κανονικά και τα νέα ΤΕΠ θα είναι καταπληκτικά, με τριπλάσιο μέγεθος». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όσους αμφισβητούν τη δραστηριοποίησή του στο Υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας με αιχμηρό τόνο: «Κάποιοι ρωτούν, υποκριτικά, αν ασχολούμαι με τα θέματα της Υγείας. Δεν υπάρχει όμως κανένας φορέας ασθενών που να μην αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται και τα αποτελέσματα της τελευταίας χρονιάς».
Ο υπουργός επεσήμανε ότι επέλεξε να ξεκινήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα από έναν τόσο κρίσιμο υγειονομικό χώρο, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της κυβέρνησης για την αναβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων και την ενίσχυση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
@adonis_georgiadis Αυτή είναι η αλήθεια για το «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» • @ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ #adonisgeorgiadis #ypourgeioygeias #tiktokgreece #fy #fyp #νοσοκομειο #ιπποκρατειο ♬ πρωτότυπος ήχος – adonis_georgiadis
