Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Μαΐου 2025

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα: 60χρονη έριξε κουβά με χλωρίνη σε φοιτήτρια μετά από έντονη φασαρία στην πολυκατοικία
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 60χρονη έριξε κουβά με χλωρίνη σε φοιτήτρια μετά από έντονη φασαρία στην πολυκατοικία

Σοβαρή καταγγελία για επίθεση με χλωρίνη – Μήνυση για σωματική βλάβη από την πλευρά της φοιτήτριας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλθηκε το βράδυ της Κυριακής (4 Μαΐου) στην Πάτρα, όταν μια φοιτήτρια ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι δέχθηκε επίθεση με κουβά που περιείχε νερό και χλωρίνη από 60χρονη γειτόνισσά της, η οποία φέρεται να ενοχλήθηκε από τη φασαρία που προκάλεσαν η φοιτήτρια και οι φίλες της. Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, το συμβάν σημειώθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας, όταν η νεαρή φοιτήτρια –κάτοικος του πρώτου ορόφου– αποχωρούσε από το διαμέρισμά της. Τότε, η 60χρονη, που διαμένει σε άλλο διαμέρισμα του ίδιου κτιρίου, φέρεται να την έβρισε και στη συνέχεια να της έριξε κουβά με χλωρίνη, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία της.

Η φοιτήτρια φώναξε σε κατάσταση σοκ, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η χλωρίνη δεν έφτασε στο πρόσωπό της, αποφεύγοντας τα χειρότερα, όπως ενδεχόμενη βλάβη στα μάτια. Άμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία. Η φοιτήτρια υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 60χρονης για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ η 60χρονη –σύμφωνα με πληροφορίες– προτίθεται επίσης να κινηθεί νομικά, καταθέτοντας μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις