Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

24

Μαΐου 2025

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Φώτης είναι το κάρμα μου»
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο Φώτης είναι το κάρμα μου»

Μια εξομολόγηση αγάπης με αφορμή τα γενέθλιά του

Μια τρυφερή και ειλικρινή δημόσια εξομολόγηση έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, Φώτη Μπενάρντο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με λόγια αγάπης για τον άνθρωπο που, όπως είπε, άλλαξε τη ζωή της.

Με αφορμή τη μέρα που εκείνος γεννήθηκε, η Αναστασοπούλου δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα βαθιά προσωπικό κείμενο. Όπως εξομολογήθηκε, η γνωριμία τους έγινε πριν 15 χρόνια, σε μια συναυλία των Metallica, παρότι σύχναζαν στα ίδια μέρη και είχαν κοινούς φίλους από την εφηβεία. Τρία χρόνια αργότερα έγιναν ζευγάρι και, όπως έγραψε, από τότε «έφτιαξαν τον δικό τους κόσμο».

«Ο Φώτης μου. Είναι το κάρμα μου. Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να πω ότι όλα τα γεγονότα της ζωής μου με οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια σ’ εκείνον», ανέφερε. «Ο πιο ταλαντούχος που ξέρω, καθαρός, πεισματάρης, δουλευταράς, αγαπητός από όλους τους καλούς ανθρώπους». Με χιούμορ και βεβαιότητα, προσέθεσε πως «αν κάποιος δεν συμπαθεί τον Φώτη, είναι λόγος να αναρωτηθείς για τον χαρακτήρα του». Η ανάρτησή της καταλήγει σε έναν ύμνο για την αγάπη: «Να ψάχνετε για κάποιον σαν τον Φώτη. Πιστό και καθαρό. Σ’ αγαπώ με όλη τη σημασία της λέξης. Χρόνια πολλά, φως της ζωής μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις