Χρηστίδου στη Σκορδά για Μαραντίνη: Τα χρήματα τα διαχειριζόταν όλα ο Θοδωρής και μάλιστα υπέγραφε και τα συμβόλαιά μου, ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια
Στο τέλος της σχέσης της με τον Θοδωρή Μαραντίνη αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, εξηγώντας πως αντιλήφθηκε, εκ των υστέρων, ότι όσο ήταν παντρεμένοι έμοιαζαν να ζουν σε δύο διαφορετικούς γάμους. Με φόντο τη συνεχιζόμενη δικαστική τους διαμάχη, η παρουσιάστρια επεσήμανε πως δεν μπορεί να συγχωρεί συνεχώς «τον εχθρό της», καθώς μια τέτοια κίνηση μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία και να οδηγήσει σε εκμετάλλευση. Για τους λόγους που ο γάμος της με τον τραγουδιστή ολοκληρώθηκε, μίλησε την Πέμπτη 29 Μαΐου η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Buongiorno», δηλώνοντας αρχικά πως δεν ονειρεύτηκε ποτέ ένα διαζύγιο. Αντιθέτως, αποσκοπούσε σε έναν πετυχημένο γάμο. Από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη εφικτό, η παρουσιάστρια προσπάθησε να χωρίσει πολιτισμένα με τον πρώην σύζυγό της, κάτι που επίσης δεν συνέβη. Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα τους είναι σε εξέλιξη, καθώς πριν από περίπου δύο μήνες βρέθηκαν στο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Το αίτημα του τραγουδιστή αφορά στην αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου τους και σε συνεπιμέλεια για τον μικρότερο. Παράλληλα, εκκρεμούν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.
“Ονειρεύτηκα ένα πετυχημένο γάμο και μια δεμένη οικογένεια”
Όπως είπε η παρουσιάστρια για τον γάμο τους: «Ονειρεύτηκα ένα πετυχημένο γάμο και μια δεμένη οικογένεια. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου το πάμε να το κάνουμε και ό,τι βγει. Πήρα σαν προσωπική αποτυχία το διαζύγιο αναλαμβάνοντας το δικό μου μερίδιο ευθύνης και μετά ονειρεύτηκα ένα καλό διαζύγιο. Το πάλεψα πάρα πολύ και ακόμα το παλεύω. Είναι ένας αγώνας που δεν μπορεί να δοθεί από έναν. Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους, εγώ αυτό έχω καταλάβει. Εγώ νόμιζα ότι ήμουν σε έναν πολύ καλό γάμο, για όλα τα χρόνια του γάμου μου. Αφού τελείωσε ο γάμος μου, κατάλαβα ότι δεν ίσχυε. Ένιωθα πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη. Προέκυψαν πράγματα και γκρεμίστηκε ο κόσμος μου, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι πράγματα που δεν γνωρίζουν ούτε τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή ήταν ό,τι πιο οδυνηρό μου είχε συμβεί, όμως έχω έναν διακόπτη μέσα μου και έκανα κατευθείαν κλικ και είπα τέλος. Έπρεπε να βρεθεί μια άλλη συνθήκη και προσπάθησα πολύ για αυτήν για να είναι ένα καλό διαζύγιο. Τα άφησα όλα στην άκρη και δεν κράτησα κακία, θυμό».
«Ο ψυχολόγος μου, μου λέει ότι το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θυμώνω. Έχω μια περίεργη ενσυναίσθηση με τους ανθρώπους και ακόμα κι αν μου κάνουν κακό, μέσα μου καταλαβαίνω γιατί το κάνουν και νιώθω συμπόνοια. Έχω αυτό το ελάττωμα, οπότε μου είναι δύσκολο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», πρόσθεσε για το ελάττωμά της, καθώς όπως ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου δυσκολεύεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο λόγος που απέβλεπε σε ένα ήρεμο διαζύγιο ήταν η ομαλή ανατροφή των παιδιών της: «Ήθελα ένα καλό διαζύγιο. Έκανα αυτό που έπρεπε για τα παιδιά μου. Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ, αλλά δεν γίνεται τον εχθρό να τον συγχωρείς επαναλαμβανόμενα, γιατί κάποιες φορές ο εχθρός σε πολεμάει μέχρι να μην αντέχεις να τον συγχωρήσεις».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει το διαζύγιό της, προέκυψε το πρόβλημα της υγείας της μητέρας της και έπειτα ο θάνατός της, το 2022, με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί αυτόματα η προσοχή της: «Είμαι εντυπωσιακά καλή στο να διαχειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις. Σκεφτόμουν πώς θα ξεπεράσω τον χωρισμό μου, μέχρι που αρρώστησε η μαμά μου. Όταν αρρώστησε η μαμά μου, το ξεπέρασα. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Τα ξεπέρασα όλα και έπεσα με τα μούτρα πάνω στη μαμά. Για δύο χρόνια πάλεψε σαν θηρίο και ήμουν δίπλα της και μετά όλα μου φάνηκαν μικρά. Αφού επιβίωσα από τον θάνατο της μητέρας μου, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με τρομάζει». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί δεν έχει μπει μια τελεία. Οι λόγοι που γίνονται όλα αυτά, δεν είναι αυτοί για τους οποίους γίνονται. Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω».
Όσο για τη διαχείριση των οικονομικών της όσο ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, εξήγησε πως εκείνος είχε την ευθύνη: «Τη διαχείριση των οικονομικών της δικής μας οικογένειας την έκανε ο Θοδωρής. Τα χρήματα τα διαχειριζόταν όλα ο Θοδωρής και μάλιστα υπέγραφε και τα συμβόλαιά μου. Έκανα πολλά λάθη, ήμουν πολύ μικρή και για αυτό και δεν ζητάω ευθύνες. Όλα αυτά τα επέλεξα, δεν μου τα επέβαλε κανείς. Δεν είχα κανένα έλεγχο στα οικονομικά μου και δεν με ένοιαζε να έχω». Κλείνοντας είπε η παρουσιάστρια είπε εμφανώς συγκινημένη: «Δεν έχει χρειαστεί να μιλήσω ποτέ, αλλά ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Έχει τρομερό ένστικτο. Μην τον φοβάσαι. Πάντα ξέρουν. Δεν θα διορθώσω κάτι, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά ψέματα. Δεν θα μιλήσω ποτέ γι’ αυτό, γιατί δεν αφορά κανέναν. Το ψέμα πληγώνει. Έχω κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά η διαδικασία κινείται αργά. Θα ακολουθήσω τη δικαιοσύνη που εμπιστεύομαι και όχι τη δημόσια αρένα».
