Πάτρα: Σύλληψη ιδιοκτήτριας ακινήτου μετά από πτώση σοβάδων σε κεντρικό πεζόδρομο

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σύλληψη ιδιοκτήτριας ακινήτου μετά από πτώση σοβάδων σε κεντρικό πεζόδρομο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του ακινήτου

01.06.2025 | 21:43

Στη σύλληψη μιας 38χρονης γυναίκας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Κυριακής, 1ης Ιουνίου, στην Πάτρα, έπειτα από πτώση σοβάδων σε πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου. Η γυναίκα είναι ιδιοκτήτρια του κτηρίου από το οποίο αποκολλήθηκε τμήμα επιχρίσματος, γεγονός που οδήγησε στη λήψη άμεσων μέτρων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ευτυχώς, τη στιγμή της πτώσης δεν διέρχονταν πεζοί από το σημείο, αποτρέποντας τυχόν τραυματισμούς. Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα σε αποκλεισμό του χώρου για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω κίνδυνοι για το κοινό.

Το περιστατικό καταγράφεται λίγες μόλις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στην οδό Γούναρη, όπου 59χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από πτώση μαρμάρων που αποκολλήθηκαν από πρόσοψη πολυκατοικίας.

Ετικέτες
Exit mobile version