Μια νύχτα σινεμά κάτω από τα αστέρια της Κιμώλου

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μια νύχτα σινεμά κάτω από τα αστέρια της Κιμώλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ένα σινεμά διαφορετικό από όλα τα άλλα

24.06.2025 | 10:13

Μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025 στον ειδυλλιακό όρμο Ρέμα της Κιμώλου, εκεί όπου τα σμιλεμένα από το κύμα βράχια σχηματίζουν τη μορφή του «Ελέφαντα». Πρόκειται για την πρώτη προβολή του υπαίθριου, μετακινούμενου κινηματογράφου Cine Καλησπερίτης, στο πλαίσιο του «Kimolos Experience» Festival 2025, που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ.

Η έναρξη έγινε με την ταινία «Η Επιστροφή» του Ουμπέρτο Παζολίνι, σε διανομή της Rosebud 21, σε μια βραδιά όπου η μαγεία του φυσικού τοπίου συνάντησε την τέχνη της έβδομης τέχνης. Το ξεχωριστό αυτό σκηνικό κατέγραψε και η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» του ΣΚΑΪ, που ταξιδεύει ανά τη χώρα αναδεικνύοντας τοπία, δράσεις και ανθρώπους που συνθέτουν την αυθεντική ελληνική εμπειρία.

Οι προβολές του Cine Καλησπερίτη πραγματοποιούνται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Κιμώλου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ετικέτες
Exit mobile version