ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ: Χρήσιμες πληροφορίες για τη σημερινή συναυλία
Από τη Νέα Σμύρνη στο Καυτανζόγλειο και τώρα στο ΟΑΚΑ. Ο ΛΕΞ έδωσε ένα ανεπανάληπτο show μπροστά σε 60.000 θεατές, μετατρέποντας το «Τείχος των Εθνών» σε μανιφέστο της αστικής ποίησης. Οι πύλες άνοιξαν στις 16:00 και σε ελάχιστα λεπτά το ΟΑΚΑ μετατράπηκε σε ένα παλλόμενο ανθρώπινο κύμα. Η έναρξη ήρθε λίγο μετά τις 21:00, με πυροτεχνήματα και εκκωφαντική ανταπόκριση στο κάλεσμα του καλλιτέχνη: «Αθήνα, είσαι εδώ;». Η νύχτα όμως κορυφώθηκε με μια συγκλονιστική στιγμή: η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Το ντουέτο τους στο τραγούδι «Φύγε» – κομμάτι του νέου άλμπουμ Reworks – συνένωσε δύο κόσμους: τον ωμό ρεαλισμό του ΛΕΞ και τη βαθιά βιωματική ερμηνεία της Αλεξίου, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη δεν γνωρίζει σύνορα. Το κοινό τραγουδούσε ασταμάτητα, με αποκορύφωμα τα κομμάτια του πρόσφατου άλμπουμ «Γ.Τ.Κ. (Για Την Κουλτούρα)», που έγινε χρυσό μέσα σε λίγες ημέρες. Η χθεσινή συναυλία ξεπούλησε σε λιγότερο από 24 ώρες και, λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης, προστέθηκε και δεύτερη εμφάνιση – απόψε, Κυριακή 29 Ιουνίου.
Χρήσιμες πληροφορίες για τη σημερινή συναυλία:
-
Οι πύλες ανοίγουν στις 16:00, ενώ η συναυλία ξεκινά μετά τις 21:00.
-
Η συναυλία του Σαββάτου 28/6 είναι sold out.
-
Εισιτήρια για την Κυριακή 29/6 διατίθενται ακόμα στο more.com και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.
-
Η μετακίνηση με ΙΧ δεν συνιστάται. Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης μόνο το P7 (Σπύρου Λούη & Κύμης).
-
Υπάρχει ειδική εξέδρα για ΑμεΑ και άτομα με κινητικά προβλήματα. Η είσοδος απαιτεί δικαιολογητικό και επιτρέπεται ένας συνοδός ανά άτομο.
-
Εντός χώρου λειτουργεί περίπτερο με επίσημο merchandise του ΛΕΞ και αντικείμενα Die Nasty (μόνο μετρητά/κάρτα). Αποφύγετε εξωτερικούς πωλητές απομιμήσεων.
-
Διαθέσιμα καταστήματα με φαγητό και ποτό εντός χώρου.
Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε στο [email protected].
