Στη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή και στο ενδεχόμενο να παντρευτούν αναφέρθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης, σημειώνοντας πως η απόφαση αυτή εξαρτάται περισσότερο από την ίδια. Ο τραγουδιστής τόνισε επίσης, ότι λόγω ηλικίας νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.
Ο Γιώργος Σαμπάνης δεν θέλει να απασχολεί τα «φώτα» της δημοσιότητας με τα προσωπικά του. Για τον λόγο αυτόν, εξήγησε ότι ο γάμος του θα διαρρεύσει όταν θα έχει και επισήμως πραγματοποιηθεί. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο 42χρονος τραγουδιστής τόνισε ότι είναι σίγουρος σχετικά με την απόφασή του να παντρευτεί με το 27χρονο μοντέλο, σχολιάζοντας μάλιστα με χιούμορ, πως «είναι μεγάλος» και πως εκείνη θα πρέπει να το σκεφτεί.
Όπως είπε:«Δεν είναι κρυφό ότι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με τη σύντροφό μου. Εκείνη πρέπει να το σκεφτεί, εγώ είμαι μεγάλος. Δεν θα το μοιραζόμουν ποτέ, οπότε δεν έχετε ιδέα. Μπορεί να έχουν συμβεί όλα. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό και θα το μάθετε όταν ανακοινωθεί ο γάμος».