Πολιτικά τάκλιν

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτικά τάκλιν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

του Γιάννη Ντσούνου                         Στις πλατείες! Δεν βγήκαν οι πολίτες στις πλατείες να γιορτάσουν την επέτειο της Κυβέρνησης με χορούς και τραγούδια και στο Μέγαρο Μαξίμου δυσαρεστήθηκαν! Γι αυτό το λόγο οι εορτασμοί μαθαίνω θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψει ο Πρωθυπουργός […]

25.01.2017 | 18:25

του Γιάννη Ντσούνου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις πλατείες!

Δεν βγήκαν οι πολίτες στις πλατείες να γιορτάσουν την επέτειο της Κυβέρνησης με χορούς και τραγούδια και στο Μέγαρο Μαξίμου δυσαρεστήθηκαν! Γι αυτό το λόγο οι εορτασμοί μαθαίνω θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψει ο Πρωθυπουργός από τη Μάλτα.

Οι ανακοίνωσεις

Με δυο κείμενα επέλεξε η κυβέρνηση να “γιορτάσει” την επέτειο των δύο χρόνων στη διακυβέρνηση της χώρας. Το πρώτο ήταν ενα non paper από το Μέγαρο Μαξίμου οκτώ σελίδων παρακαλώ, στο οποίο απαρριθμούνται οι επιτυχίες της Κυβέρνησης μεταξύ των οποίων η προστασία του ΕΚΑΣ και η παροχή της 13ης σύνταξης.

Από την άλλη οι ΑΝΕΛ, μέσω ανακοίνωσής τους, αναφέρουν ότι διαψεύστηκαν όλες οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι η Κυβέρνηση δεν θα αντέξει.

Μα πως να μην αντέξει όταν έχει υπογράψει τα πάντα! …κανείς δεν το απάντησε αυτό.

Και εκείνος το χαβά του

Οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές αλλά Οικουμενική Κυβέρνηση, δήλωσε για μια ακόμη φορά ο Βασίλης Λεβέντης. Και πώς θα προκύψει κύριε Πρόεδρε Οικουμενική Κυβέρνηση αφού τα κόμματα της παρούσας Βουλής δεν συναινούν; Μάλλον από μια άλλη βουλή!

Το ‘πε ο Τσίπρας

Ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα δεν θα περιλαμβάνει η νέα συμφωνία, δήλωσε σε συνέντεξή του ο Πρωθυπουργός. Μάλλον κυριολεκτεί, γιατί η συμφωνία που έρχεται θα περιλαμβάνει μέτρα πολλών ευρώ και όχι ενός!

Ποιος θα τη διαβάσει;

Θυμάστε που ο Πρωθυπουργός σε μια συνάντησή του στη Θεσσαλονίκη με συμβασιούχους τους προέτρεψε να μην διαβάζουν εφημερίδες για να έχουν την υγεία τους; Ε τώρα που ο ίδιος έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα τί πρέπει να κάνουν οι πολίτες, να την διαβάσουν ή όχι;

Επιτέλους ξύπνησαν

Ο λόγος για 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που με ερωτησή τους στη Βουλή ζητούν εξηγήσεις για το επίδομα θέρμανσης. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι στην επαρχία περίμεναν τα χρήματα τώρα και όχι το Πάσχα ή το καλοκαίρι. Επιτελους ξύπνησαν και κάποιοι. Φαντάζομαι ότι οι υπόλοιποι που δεν έκαναν ερώτηση συμφωνούν με την κυβερνητική πολιτική ή κάνω λάθος;

Ένταση

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος βρισκόταν στην έδρα, μετά το τέλος της ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά σχολίασε: «Το Προεδρείο πιστεύοντας ότι εκφράζει την πλειοψηφία του σώματος, στη Δημοκρατία που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα για τις ιδέες του ούτε κανείς πάει φυλακή ούτε εξορίζεται, για να το ξεκαθαρίσουμε».

Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να φωνάζουν από τα έδρανα μετά την παρέμβαση του κ. Κακλαμάνη. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής σηκώθηκε από τη θέση του λέγοντας, «Δεν ρώτησα την άποψη σας»!

 

Exit mobile version