Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόλος: “Κατέληξε” ο 26χρονος που είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: “Κατέληξε” ο 26χρονος που είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας

Δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή ο 26χρονος από τα Κανάλια του Βόλου, που νοσηλευόταν δεκαεπτά ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του “Αχιλοπούλλειου” Νοσοκομείου Βόλου ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας. Ο νεαρός, στις 2 Φεβρουαρίου είχε προσπαθήσει να σκοτωθεί, πέφτοντας σε γκρεμό 250 μέτρων λίγο πιο έξω από τα Κανάλια. Η επέμβαση της μητέρας του και […]

ImageHandler

Δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή ο 26χρονος από τα Κανάλια του Βόλου, που νοσηλευόταν δεκαεπτά ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του “Αχιλοπούλλειου” Νοσοκομείου Βόλου ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο νεαρός, στις 2 Φεβρουαρίου είχε προσπαθήσει να σκοτωθεί, πέφτοντας σε γκρεμό 250 μέτρων λίγο πιο έξω από τα Κανάλια. Η επέμβαση της μητέρας του και άλλων κατοίκων, έσωσαν τον νεαρό από τον θάνατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στις 3 Φεβρουαρίου ο 26χρονος, ανέβηκε σε μια καρέκλα στην Α’ Παθολογική του Αχιλλοπούλειου όπου νοσηλευόταν και πήδηξε στο κενό από τον έβδομο όροφο.

Αν και έπεσε σε χώμα, υπέστη πολλαπλά κατάγματα και η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ήταν επείγουσα.

Τα τραύματα του απαιτούσαν την παρακολούθηση του από γιατρούς στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, όπου και θα μεταφερόταν.

Δυστυχώς όμως ο 26χρονος κατέληξε σήμερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις