Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση της από το κρεβάτι του νοσοκομείου
LIFESTYLE

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση της από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Λίγο μετά την πληροφορία πως ο Εισαγγελέας θα καλέσει τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου να καταθέσουν ώστε να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης «Τροχαίο Παντελίδη», έρχεται στο φως και η ανάρτηση της πρώτης στο διαδίκτυο. Η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του ΚΑΤ, με λεζάντα που πληροφορούσε τους διαδικτυακούς της […]

ImageHandler

Λίγο μετά την πληροφορία πως ο Εισαγγελέας θα καλέσει τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου να καταθέσουν ώστε να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης «Τροχαίο Παντελίδη», έρχεται στο φως και η ανάρτηση της πρώτης στο διαδίκτυο.

Η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του ΚΑΤ, με λεζάντα που πληροφορούσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το τελευταίο της χειρουργείο.

«Χθες το βραδυ πραγματοποιηθηκε το 8ο και τελευταιο χειρουργειο! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! ❤️✌️?????», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

17308914_1591229817555350_4865830726536237690_n

Ωστόσο, την περιμένει Γολγοθάς, καθώς o εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες την ίδια και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Επίσης κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, ενώ όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι συμβατά τα χτυπήματα που έφερε ο τραγουδιστής, με τη θέση του οδηγού καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα με τη θέση του οδηγού.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, είναι η παρουσία ενός άντρα που βρισκόταν μπροστά στο μοιραίο δυστύχημα και θα κληθεί για κατάθεση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις