Μερικές φορές κάποια πολύ απλά κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο στη μαγειρική όσο και στο να διατηρήστε τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα. Έτσι γλιτώνετε και κόπο και χρήματα: Δείτε πώς: 1. Αποθηκεύστε τα κρεμμύδια στο ψυγείο για να μην σαπίζουν 2. Δώστε περισσότερο χρόνο ζωής στις φράουλες. Στην κατάψυξη, μέσα σε ζάχαρη 3. […]
Μερικές φορές κάποια πολύ απλά κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο στη μαγειρική όσο και στο να διατηρήστε τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα. Έτσι γλιτώνετε και κόπο και χρήματα:
Δείτε πώς:
1. Αποθηκεύστε τα κρεμμύδια στο ψυγείο για να μην σαπίζουν
2. Δώστε περισσότερο χρόνο ζωής στις φράουλες. Στην κατάψυξη, μέσα σε ζάχαρη
3. Ξεφλουδίστε γρήγορα και εύκολα τα κρεμμύδια αφού τα τοποθετείστε σε βραστό νερό
4. Ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού μπορεί να απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο
5. Το αβοκάντο ωριμάζει πιο γρήγορα αν το βάλετε σε μία χάρτινη σακούλα μαζί με μία μπανάνα
6. Ξεχωρίστε τις μπανάνες και αποθηκεύσετε ξεχωριστά για να μην χαλούν γρήγορα
7. Βάλτε χαρτοπετσέτες ανάμεσα στα κομμένα φύλλα σαλάτας για να μην χαλάνε
8. Κρατήστε το κέικ υγρό και φρέσκο με μια φέτα ψωμί πριν το τοποθετήσετε στο ψυγείο
9. Για να μείνει μαλακή η καφέ ζάχαρη προσθέστε μια φλούδα πορτοκαλιού ή μήλου
10. Αν το βούτυρο έχει «μαλακώσει» τοποθετήστε το σε ένα μικρό μπολ και αυτό σε ένα μεγαλύτερο γεμάτο με πάγο και κρύο νερό