Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δακρυσμένος ο Μπογδάνος ανακοινώνει το κόψιμο της εκπομπής του!
LIFESTYLE

Δακρυσμένος ο Μπογδάνος ανακοινώνει το κόψιμο της εκπομπής του!

Αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΚΑΙ προκαλεί ο τηλεοπτικός «τυφώνας» που ακούει στο όνομα Survivor καθώς έχει γίνει ρυθμιστής στο πρόγραμμα του. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε ότι σταματάει η εκπομπή του, – του την κόβουν για την ακρίβεια – η οποία… συνεχίζεται, μάλλον, υπό άλλη μορφή ή κάπως έτσι. Σε κάθε περίπτωση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδειξε […]

bogdanos

Αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΚΑΙ προκαλεί ο τηλεοπτικός «τυφώνας» που ακούει στο όνομα Survivor καθώς έχει γίνει ρυθμιστής στο πρόγραμμα του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε ότι σταματάει η εκπομπή του, – του την κόβουν για την ακρίβεια – η οποία… συνεχίζεται, μάλλον, υπό άλλη μορφή ή κάπως έτσι.

bogdanos

Σε κάθε περίπτωση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδειξε να είναι ενοχλημένος και σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του διότι όπως είπε η εκπομπή πήγαινε καλά σε νούμερα.

Στη θέση του θα παρακολουθήσουμε την νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ, με τίτλο #Survivor και παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα μας δείχνει τι γίνεται στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης και θα έχει καλεσμένους παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις