Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τ. Κουίκ: «Δεν δέχομαι “πλάκες” που προσβάλλουν τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τ. Κουίκ: «Δεν δέχομαι “πλάκες” που προσβάλλουν τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του»

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Θέμη Σινάνογλου («Φως των Σπορ»), έκανε την εξής δήλωση:«Προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω τι είδους «πλάκες» μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, πολύ περισσότερο μέλος της κυβέρνησης της σημερινής ή οποιασδήποτε άλλης, απευθυνόμενος σε μια ομάδα και εν […]

2629065

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Θέμη Σινάνογλου («Φως των Σπορ»), έκανε την εξής δήλωση:«Προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω τι είδους «πλάκες» μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, πολύ περισσότερο μέλος της κυβέρνησης της σημερινής ή οποιασδήποτε άλλης, απευθυνόμενος σε μια ομάδα και εν προκειμένω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μεταχειριζόμενος φράσεις που εκπέμπουν χυδαιότητα και προσβολή! Υπό το κάλυμμα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

Επισημαίνω, ότι όταν αυτή η κυβέρνηση δίνει μάχη για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, όπως συνέβη και στο παρελθόν με τον νόμο Ορφανού, δεν μπορεί μέλος της κυβέρνησης – και πόσω μάλλον Υφυπουργός Παιδείας των παιδιών μας –  να δίνει τέτοια παραδείγματα προκαλώντας τη μήνιν, όχι μόνο των φιλάθλων, αλλά και των γονιών! Σε σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, ο Πρόεδρος μας Πάνος Καμμένος είπε σαφώς, ότι οφείλουμε να σεβόμαστε όλες τις ομάδες με την συμπεριφορά μας.

Θα προσέθετα, ότι εγώ προσωπικά θεωρώ, ότι ο Ολυμπιακός, βάσει όγκου φιλάθλων και τίτλων σε όλα τα σπορ, είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδα. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν τιμώ τις ιστορίες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, του Απόλλωνα κλπ. Και θέλω να επιλύονται οι διαφορές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Του μίλησα του Κώστα Ζουράρι! Εκτιμώ το ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας του ελληνικού ξεριζωμού, όμως τον παρακάλεσα να βρει έναν τρόπο να μαλακώσει το οξυμένο κλίμα που έχει δημιουργήσει. Δεν ξέρω τι θα πράξει. Κάνω έκκληση να μην πιανόμαστε από τη διάθεση, που έχει για όλα τα ζητήματα ο συνάδερφος μου να εκφράζεται σκωπτικά με τη χρήση της αρχαίας ελληνικής. Εν πάση περιπτώσει όμως, μαγκιές με «πλάκες» εις βάρος του Ολυμπιακού και του κόσμου του, καλό είναι να τις αποφεύγει ο οποιοσδήποτε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις