Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια: Οι “γνωστοί άγνωστοι” δείχνουν ποιος κάνει κουμάντο (pics-vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια: Οι “γνωστοί άγνωστοι” δείχνουν ποιος κάνει κουμάντο (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η νύχτα μέρα έγινε στα Εξάρχεια, καθώς οι γνωστοί άγνωστοι προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν όλοι ποιος έχει τον έλεγχο της περιοχής. Μετά από την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και την κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στους αστυνομικούς και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό μάλλον ήταν μόνο η αρχή. […]

30.06.2017 | 08:05

Η νύχτα μέρα έγινε στα Εξάρχεια, καθώς οι γνωστοί άγνωστοι προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν όλοι ποιος έχει τον έλεγχο της περιοχής.

Μετά από την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και την κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στους αστυνομικούς και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό μάλλον ήταν μόνο η αρχή.

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο, γύρω στις 21.30 το βράδυ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και οι μάχες στους δρόμους των Εξαρχείων ξεκίνησαν. Στις 22:15 οι οδομαχίες μεταφέρθηκαν στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου οι αντιεξουασιαστές άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν με δακρυγόνα.

Μια άλλη ομάδα κουκουλοφόρων μάλιστα μπήκε μέσα στο Πολυτεχνείο και από εκεί άρχισε τις καταδρομικές εφόδους εναντίον των αστυνομικών.

Οι αντιεξουασιαστές έβαλαν φωτιές σε κάδους που ξεχείλιζαν από σκουπίδια, ενώ λίγο αργότερα επιτέθηκαν και σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Exit mobile version