Σοκ από τη σύλληψη ποδοσφαιριστή για παραλαβή κοκαΐνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ από τη σύλληψη ποδοσφαιριστή για παραλαβή κοκαΐνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη   Σοκ και απογοήτευση  έχει προκαλέσει στο χώρο του  ελληνικού ποδοσφαίρου,  η είδηση της σύλληψης 27χρονου  Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Μύρινα της Λήμνου, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 52 συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων! Συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού στη Μύριμνα της Λήμνου, όταν με το αυτοκίνητό του […]

12.07.2017 | 12:17
Του Πέτρου Καρσιώτη
 
Σοκ και απογοήτευση  έχει προκαλέσει στο χώρο του  ελληνικού ποδοσφαίρου,  η είδηση της σύλληψης 27χρονου  Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Μύρινα της Λήμνου, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 52 συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων!
Συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού στη Μύριμνα της Λήμνου, όταν με το αυτοκίνητό του πήγε να παραλάβει δέμα που είχε αποσταλεί για τον ίδιο με φαινομενικό περιεχόμενο ρύζι, παξιμάδια και κρασί.
Όμως, ήδη οι Λιμενικοί είχαν πληροφορίες ότι ανάμεσα στα τρόφιμα, είχαν αποκρυβεί  πενήντα σακουλάκια που το καθένα περιείχε κοκαϊνη,  συνολικού βάρους 52, 52 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιοτητας,  πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου που έχει αγωνιστεί σε ομάδες και της Super league  και της Football League.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός και έχει θητεία σε αρκετές ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αυτή την περίοδο αγωνίζεται   στην Football League.
Μετά τη σύλληψή του για την κοκαϊνη για την οποία φέρεται να υποστήριξε ότι δεν την προόριζε για εμπορία, ακολούθησε  η κατάσχεση  και  του οχήματός του  και μίας συσκευής κινητού τηλεφώνου.
 
Ήδη από τις επαφές του τηλφώνου οι Λιμενικοί θα προσπαθήσουν νανεντοπίσουν τα άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή και συνενόηση ο 27χρονος παίκτης, για την παραλαβή του δέματος.
Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό, έχει ως εξής:
«Για  στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.
Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».
Exit mobile version