Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άλτμαν: «Δεν ήρθα εδώ για να πάρω προσωπικά βραβεία»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλτμαν: «Δεν ήρθα εδώ για να πάρω προσωπικά βραβεία»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Όμρι Άλτμαν του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Ισραηλινός, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με σκορ 1-0. Το βραβείο του MVP, παρέλαβε από τον συμπαίκτη του, Τάσο Χατζηγιοβάννη. Σε δηλώσεις του, τόνισε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για […]

altman2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Όμρι Άλτμαν του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ισραηλινός, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με σκορ 1-0.

Το βραβείο του MVP, παρέλαβε από τον συμπαίκτη του, Τάσο Χατζηγιοβάννη.

Σε δηλώσεις του, τόνισε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για ατομικά βραβεία, αλλά για να διεκδικήσει το τρόπαιο με την ομάδα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα συγκινημένος. Αυτό το τρόπαιο, αυτό το βραβείο θα είναι για μένα ένα κίνητρο, ώστε να συνεχίσω ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν, γιατί χωρίς την πολύτιμη ψήφο τους δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο», είπε αρχικά ο Όμρι Άλτμαν και πρόσθεσε:

«Είναι όμορφη αυτή η τιμή, όμως δεν ήρθα εδώ για να πάρω προσωπικά βραβεία. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Στόχος μας είναι να σηκώσουμε το μεγάλο έπαθλο, το μεγάλο κύπελλο ως σύλλογος και ως ομάδα. Αυτό το βραβείο, απλά μου δείχνει το δρόμο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις