Το “θεϊκό” κολπάκι για μαλακούς και ζουμερούς γίγαντες

PLUS

Το “θεϊκό” κολπάκι για μαλακούς και ζουμερούς γίγαντες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αν έχετε άγχος για το αποτέλεσμα κάθε φορά που μαγειρεύετε γίγαντες στον φούρνο, σκεφτείτε μήπως σας έχει «ξεφύγει» το κολπάκι αυτό. Ξεκινάμε από το πιο βασικό. Βάζουμε τους γίγαντες από το απόγευμα τις προηγούμενης μέρας σε αρκετό νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει σόδα, για να μουσκέψουν. Την επόμενη ημέρα τους ξεπλένουμε καλά και τους βράζουμε […]

17.12.2017 | 14:15

Αν έχετε άγχος για το αποτέλεσμα κάθε φορά που μαγειρεύετε γίγαντες στον φούρνο, σκεφτείτε μήπως σας έχει «ξεφύγει» το κολπάκι αυτό.

Ξεκινάμε από το πιο βασικό. Βάζουμε τους γίγαντες από το απόγευμα τις προηγούμενης μέρας σε αρκετό νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει σόδα, για να μουσκέψουν.

Την επόμενη ημέρα τους ξεπλένουμε καλά και τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, ξαφρίζοντάς τους για περίπου 40΄.

Τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε μέσα στο ταψί για 40 λεπτά.

Έτοιμοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version