To σπιτικό ψωμί δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο, τόσο στη γεύση όσο και στα συστατικά του που είναι σαφώς πιο ασφαλή για την υγεία μας.
Ωστόσο η καθημερινότητα που είναι γεμάτη υποχρεώσεις δεν αφήνει στις νοικοκυρές και πολύ χρόνο ελεύθερο.
Αν παρόλα αυτά, το Σαββατοκύριακο βρίσκετε την ώρα να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, από τα χεράκια σας, σας έχουμε ένα μικρό αλλά θαυματουργό κόλπο.
Αυτό, για να επισπεύσετε το φούσκωμα της ζύμης και να κερδίσετε χρόνο…
Αρκεί να ζεστάνετε πρώτα το αλεύρι που θα χρησιμοποιήσετε,
βάζοντάς το για λίγο στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία!
Θα δείτε τα αποτελέσματα και θα το κάνετε συνέχεια!