Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Χάλκινη» η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χάλκινη» η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Με το χάλκινο μετάλλιο θα αποχωρήσει από το Μπέρμιγχαμ και το 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε 3η πίσω από την φοβερή Σάντι Μόρις και την εκπληκτική Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Κατερίνα έδειξε να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, όντας η μοναδική αθλήτρια που ξεκίνησε τις προσπάθειες της από […]

Με το χάλκινο μετάλλιο θα αποχωρήσει από το Μπέρμιγχαμ και το 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε 3η πίσω από την φοβερή Σάντι Μόρις και την εκπληκτική Αντζέλικα Σιντόροβα.

Η Κατερίνα έδειξε να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, όντας η μοναδική αθλήτρια που ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4.70, ύψος το οποίο πέρασε με χαρακτηριστική άνεση βάζοντας δύσκολα στις αντιπάλους της.

Η Αντζέλικα Σιντόροβα πέρασε τα 4.70 κι άφησε τα 4.75 σε μια κίνηση στρατηγικής που αποδείχθηκε σημαντική.

Το πλεονέκτημα της Κατερίνας χάθηκε με την αποτυχημένη προσπάθεια στα 4.75 τα οποία πέρασε με τη 2η και στα 4.80 κρίθηκαν πολλά καθώς υπήρχαν στο κόλπο  απρόβλεπτη Μακάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία και η Ναζότ.

Η Σιντόροβα πάγωσε τις αντιπάλους της περνώντας με την πρώτη κι αυτό το ύψος, η Μακάρτνεϊ απέτυχε και τις τρεις φορές στα 4.80, η Μόρις το πέρασε με την 3η, το ίδιο κι η Κατερίνα με την Ναζότ να μένει εκτός.

Πλέον η Σιντόροβα κι οι Μόρις, Στεφανίδη τα έπαιζαν όλα για όλα με την Ρωσίδα να περνά με την πρώτη και τα 4.85.
Στεφανίδη και Μόρις άφησαν το συγκεκριμένο ύψος και έβαλαν τον πήχη στα 4.90. Η Μόρις το πέρασε με την 3η, η Κατερίνα όμως απέτυχε στις δύο τελευταίες προσπάθειες κι έτσι έμεινε οριστικά στην 3η θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις