Τζανακόπουλος: Φοροελαφρύνσεις, επιδόματα και… πολλά άλλα (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος: Φοροελαφρύνσεις, επιδόματα και… πολλά άλλα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Από τη μεριά της κυβέρνησης θα συνεχίσουμε να εξαντλούμε όλα τα μέσα πολιτικής πίεσης, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή την απορριπτική απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου για αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1. Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι δυνατότητες για τις πολιτικές που θα μπορούν να ασκηθούν, μετά και […]

18.07.2018 | 12:58

Από τη μεριά της κυβέρνησης θα συνεχίσουμε να εξαντλούμε όλα τα μέσα πολιτικής πίεσης, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή την απορριπτική απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου για αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι δυνατότητες για τις πολιτικές που θα μπορούν να ασκηθούν, μετά και το τυπικό τέλος της μνημονιακής επιτροπείας την 21η Αυγούστου, θα είναι αρκετά μεγαλύτερες.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, πέραν των άλλων, υπάρχουν τα δημοσιονομικά περιθώρια για το 2019 να δούμε μια πολιτική στοχευμένων φοροελαφρύνσεων και κοινωνικής στήριξης, καθώς δημιουργείται ένας δημοσιονομικός χώρος περίπου 750 εκατ. «που θα είναι διαρκής, δηλαδή πλέον δεν θα είναι η λογική ενός κοινωνικού επιδόματος που θα δίνεται εφάπαξ και μόνο στην περίπτωση που έχουμε υπερπλεόνασμα».

Κινδυνεύουν με φυλάκιση οι Κούκλατζης – Μητρετώδης, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα

«Έχουμε» τόνισε «μια διαρκή δυνατότητα να έχουμε δημοσιονομικό χώρο, ο οποίος αυξάνεται περισσότερο το 2020 και πάει λέγοντας. Επομένως, εκεί πια θα δούμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης και κοινωνικής στήριξης».

Ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι η 4ετία θα εξαντληθεί και πως «η ΝΔ έχει χάσει την ψυχραιμία της, γιατί βλέπει ότι η σημερινή κυβέρνηση ολοκληρώνει τον κύκλο τού προγράμματος και βγαίνει σε μια φάση που θα μπορεί να ασκήσει με πολύ μεγαλύτερη ελευθερία πολιτικές κοινωνικής στήριξης».

Βαριές αιχμές Ζαχαριάδη για συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια

Ως προς το χθεσινό σημείωμα της ΝΔ για την εταιρεία των αδερφών του πρωθυπουργού, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε: «Η ΝΔ εξέδωσε μια ανακοίνωση που στην κυριολεξία είναι για ποινικό δικαστήριο», «ήταν ένα συκοφαντικό λιβελογράφημα».

«Σε συνεργασία με ένα συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, η ΝΔ προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα σε αυτό το σκοτάδι» προσέθεσε και απέκρουσε αναλυτικά μια-μια ως «ψευδείς», «ανυπόστατες» και «συκοφαντικές» τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πλεύρης: «Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από την Συρία» 18.07.2018 | 12:58
Νέο μέλος στην οικογένεια του Νεϊμάρ – Ξανά μπαμπάς ο Βραζιλιάνος άσος 18.07.2018 | 12:58
Ζέττα Μακρή: Τι ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για εκβιασμό - Τι απαντά η βουλευτής της ΝΔ 18.07.2018 | 12:58
Κυρανάκης: Για πρώτη φορά, έπειτα από 20 χρόνια, τα ΜΜΜ λειτούργησαν όλη τη νύχτα 18.07.2018 | 12:58
Σωτήρης Χατζάκης: Είχε ντυθεί λοχίας για να αποφύγει τον σύζυγο της πρώην συντρόφου του - «Είναι σκληρός ο πόλεμος και ο έρωτας» 18.07.2018 | 12:58
Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Ένα από τα πρώτα μας ραντεβού ήταν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά» 18.07.2018 | 12:58
Μαλέλης: «Δεν υπάρχει πολιτικός που θα τολμήσει να πάρει τηλέφωνο να μας "δώσει γραμμή" - Δεν υπάρχουν αυτά στο Mega» 18.07.2018 | 12:58
Η ανάρτηση Θεοδωράκη για το Συμβούλιο των αρχηγών το 2015: Αν πλακωνόμασταν, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στη δραχμή 18.07.2018 | 12:58
Exit mobile version