Η σημερινή συνταγή είναι από τις πιο εύκολες αλλά και τις πιο νόστιμες. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Υλικά 400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλου 8 φέτες ζαμπόν 8 φέτες τυρί προβολόνε Αλάτι Πιπέρι 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Παίρνουμε τα φιλέτα, εάν χρειαστεί τα χτυπάμε λίγο για να ανοίξουν, τα αλατοποπερώνουμε και βάζουμε στο καθένα από μια […]
Η σημερινή συνταγή είναι από τις πιο εύκολες αλλά και τις πιο νόστιμες. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Υλικά
400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλου
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες τυρί προβολόνε
Αλάτι
Πιπέρι
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα φιλέτα, εάν χρειαστεί τα χτυπάμε λίγο για να ανοίξουν, τα αλατοποπερώνουμε και βάζουμε στο καθένα από μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί προβολόνε.
Τα τυλίγουμε σφιχτά και τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια λαδώνουμε ένα ταψί, τοποθετούμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.