Συντριβή του Άρη από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συντριβή του Άρη από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπογέ και Πόνσε, η ΑΕΚ συνέτριψε τον Άρη με 4-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.  Η ΑΕΚ πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Άρη, συντρίβοντας τον με 4-0 στο άδειο – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Κορυφαίοι για την ομάδα του […]

29.10.2018 | 07:28

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπογέ και Πόνσε, η ΑΕΚ συνέτριψε τον Άρη με 4-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. 

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Άρη, συντρίβοντας τον με 4-0 στο άδειο – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν οι Μπογέ και Πόνσε που έδωσαν μία μοναδική παράσταση, δείχνοντας την ποιότητα τους.  Ο πρώτος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, ενώ ο δεύτερος σημείωσε δύο τέρματα. Το άλλο γκολ της Ένωσης το πέτυχε ο Λιβάγια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (75΄ Γιαννιώτας), Άλεφ, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Μπογέ (86΄ Γιούσης), Λιβάγια, Πόνσε (67΄ Μάνταλος)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (75΄ Ούγκο Σόουζα), Μπάσα, Ντιγκινί (75΄ Ναζλίδης), Κολάσο (67΄ Γιουνές Χαμζά), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Σιώπης, Μαβράι

Ετικέτες
Exit mobile version