Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η ειδυλλιακή εικόνα του Μιχαηλίδη: “Η κυβέρνηση είναι μονίμως απογειωμένη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ειδυλλιακή εικόνα του Μιχαηλίδη: “Η κυβέρνηση είναι μονίμως απογειωμένη”

Σα να μιλούσε για τον παράδεισο εκφραζόταν ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. «Η κυβέρνηση έχω την αίσθηση ότι είναι μονίμως απογειωμένη», ανέφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στο ρ/σ Θέμα. Ο βουλευτής Χίου μάλιστα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι «πιστεύω ότι αυτό, θα αποτυπωθεί άμεσα καθώς περιμένουνε τα […]

Σα να μιλούσε για τον παράδεισο εκφραζόταν ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

«Η κυβέρνηση έχω την αίσθηση ότι είναι μονίμως απογειωμένη», ανέφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στο ρ/σ Θέμα.

Ο βουλευτής Χίου μάλιστα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι «πιστεύω ότι αυτό, θα αποτυπωθεί άμεσα καθώς περιμένουνε τα νομοθετήματα στη Βουλή το επόμενο διάστημα αυτών που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη».

«Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η χώρα διαθέτει πλεονάσματα που θα της δώσει μια ευκαιρία να αποτυπώσει το κοινωνικό της πρόγραμμα η κυβέρνηση. Νομίζω το οικονομικό επιτελείο έχει ένα χρονοδιάγραμμα που από 1η Ιανουαρίου του 2019 να έχουμε αυτές τις διευκολύνσεις σε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού», ανέφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναφερόμενος στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών είπε «πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να πούμε ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν το Μάιο. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να διατηρήσει όλη την συνταγματική της διάρκεια».

«Έχει διαφορά αν μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη», ανέφερε και εξήγησε «θέλω να πω ότι αποσύροντας τα στελέχη από την κυβέρνηση δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι επιθυμεί και το η κυβέρνηση να μην έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις