Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου»

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου». Σύμφωνα με το Variety, ο Σκοτ θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης. Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του και του οποίου η οικογένεια δολοφονείται άγρια. Τελικά αναγκάζεται να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την […]

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου».

Σύμφωνα με το Variety, ο Σκοτ θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης.

Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του και του οποίου η οικογένεια δολοφονείται άγρια. Τελικά αναγκάζεται να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την εκδίκηση κατά του αυτοκράτορα.

Ο Μάξιμους στο τέλος της ταινίας πεθαίνει, γι’ αυτό το σίκουελ επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Λούσιους, ο οποίος είναι γιος της Λουσίλα και ανιψιός του Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Ο «Μονομάχος» είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, ενώ και ο Κρόου είχε πάρει το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου, ενώ αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, καθώς τα έσοδα έφτασαν τα 460 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις