Leopard cake Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την αγαπημένη σας συνταγή για κέικ και μερικά χρώματα ζαχαροπλαστικής! Υλικά για Leopard cake 500 γρ. Φαρίνα 250 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 440 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 4 αβγά 260 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα Βανίλια Μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής Σκόνη […]
Leopard cake
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την αγαπημένη σας συνταγή για κέικ και μερικά χρώματα ζαχαροπλαστικής!
Υλικά για Leopard cake
500 γρ. Φαρίνα
250 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
440 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
4 αβγά
260 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βανίλια
Μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Σκόνη κακάο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπήστε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις αφρατέψει το μείγμα σας ρίξτε ένα-ένα τα αβγά. Συνεχίστε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέστε διαδοχικά τη Φαρίνα με το γάλα και το άρωμα και ανακατέψτε ελαφρά.
Βουτυρώστε και αλευρώστε τη φόρμα του κέικ (είτε είναι στρογγυλή, είτε παραλληλόγραμμη).
Δες και αυτή, την τέλεια εκδοχή!