Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μάρκλ μωρό: Το συγκινητικό δώρο της Disney
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μάρκλ μωρό: Το συγκινητικό δώρο της Disney

Μέγκαν Μάρκλ μωρό: Η Disney προσφέρει ένα μοναδικό δώρο στο νεογέννητο γιο του Πρίγκιπα.

Μέγκαν Μάρκλ μωρό: Πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ, και συνεχίζει να λαμβάνει μοναδικά δώρα. Μόνο τους τελευταίους δύο μήνες του 2018, τα δώρα είχαν φτάσει τα διακόσια τριάντα έξι, σύμφωνα  με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ένα από τα πιο όμορφα δώρα ωστόσο  ήταν αυτό της εταιρίας Disney. Με αφορμή τη γέννηση του Baby Sussex δημιούργησε ένα προσωπικό animation, με τον διάσημο και αγαπημένο παιδικό ήρωά της Γουίνι το Αρκουδάκι.

Το ζωγραφισμένο στο χέρι animation φιλοτέχνησε σε ακουαρέλα ο σχεδιαστής της Disney, Κιμ Ρέιμοντ. Δείχνει τον αγαπημένο κίτρινο αρκούδο να πηγαίνει προς το κάστρο Γουίνσδορ με μια πολύ ιδιαίτερη βασιλική παράδοση στο χέρι του. Το βίντεο κλείνει με το περήφανο πριγκιπικό ζευγάρι στο δωμάτιο του νεογέννητου γιου τους, δίπλα στην κούνια του, με τον Γουίνι να ακούει την δούκισσα του Σάσεξ να διαβάζει μια ιστορία από το βιβλίο. Πρόκειται για μια συγκινητική εικόνα, αλλά και ένα δώρο τόσο μοναδικό όσο και ο γιος του πριγκιπικού ζεύγους.

https://twitter.com/scobie/status/1126580022150598657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1126580022150598657&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftryfero-doro-disney-sto-moro-tis-megkan-markl

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: “Φωτιά” στα social για το όνομα του μικρούλη

Ο Άρτσι, όπως ονομάστηκε ο μικρός γιος του πρίγκιπα Χάρι, παίρνει πλέον όλη τη δόξα ενώ έκπληξη προκάλεσε το όνομά του. Τα βρετανικά μέσα προσπαθούν να εντοπίσουν το λόγο που το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε στο μωρό του το συγκεκριμένο όνομα, τις ρίζες και την ιστορία του, ωστόσο μια τελευταία ανάλυση από σκανδαλοθηρικά μέσα έχει προκαλέσει σάλο. Το όνομα Άρτσι, δόθηκε στο μωρό… για να τιμήσει η Μέγκαν τη γάτα της την οποία έχει “χάσει” εδώ και χρόνια! ΜΜΕ όπως η Sun, η Daily Express και η Mirror αναπαράγουν τη συγκεκριμένη είδηση. Επικαλούνται μάλιστα και πηγές από την πλευρά της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Σύμφωνα με παλιούς φίλους της Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν επέλεξε το όνομα του μωρού της για την ετυμολογική του σημασία, αλλά για να «τιμήσει» την υπέρβαρη γάτα της που πέθανε όταν εκείνη έφυγε από το πατρικό της για να σπουδάσει.

Μιλώντας στη Sun, μια «πρώην καλή φίλη» της δήλωσε: «Η Ντόρια (μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ) είχε σώσει τον Άρτσι και ο γάτος έγινε σημαντικό κομμάτι της οικογένειας. Η Μέγκαν λάτρευε να παίζει μαζί του και μιλούσε συνεχώς για εκείνον στην παρέα της. Του είχε τόση αδυναμία, που τον τάιζε συνεχώς σταφύλια και τον είχε κάνει αρκετά… χοντρό. Δεν είναι καθόλου παράξενο που ονόμασε το μωρό της Άρτσι. Τον αγαπούσε πολύ αυτόν τον γάτο». Παράλληλα, τα βρετανικά μέσα μιλούν και μια μεγάλη αγάπη που έτρεφε η Μέγκαν για το… κόμικ «Άρσι», τον κοκκινομάλη έφηβο και την παρέα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις