Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Θεωνά Instagram: Με… την τάση του χειμώνα στα μαλλιά της
LIFESTYLE

Τζένη Θεωνά Instagram: Με… την τάση του χειμώνα στα μαλλιά της

Τζένη Θεωνά Instagram: Η όμορφη ηθοποιός, με μία αναρτηση στο Instagram, μάς έδειξε την εντυπωσιακή της αλλαγή, η οποία αποτελεί και τάση του φετινού χειμώνα.

Τζένη Θεωνά Instagram: Είναι μία από τις επιτυχημένες ηθοποιούς της νέας γενιάς και μία από τις ωραιότερες παρουσίες του χώρου: η Τζένη Θεωνά ξέρει να ξεχωρίζει. Την περασμένη Άνοιξη η προσωπική της ζωή άλλαξε θεαματικά, αφού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ηθοποιός μπορεί να έγινε γνωστή με τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της, αλλά φαίνεται ότι τώρα αποφάσισε να τολμήσει την πιο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, δοκιμάζοντας τελείως διαφορετικό.

Αποχωρίστηκε το signature ξανθό για ένα γλυκό ginger κόκκινο χρώμα, που όπως φαίνεται της ταιριάζει εξίσου. Πρόκειται για ένα χρώμα που έχουν δοκιμάσει πολλές celebrities και είναι μία από τις τάσεις του φετινού χειμώνα, καθώς γλυκαίνει το πρόσωπο και κολακεύει μοναδικά τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Η ηθοποιός μοιράστηκε την αλλαγή με μια φωτογραφία στο Instagram της, συνοδεύοντάς την με ένα μήνυμα: «Όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει την ζωή της, λένε. Εν προκειμένω συνέβη το αντίστροφο. Και το κλίμα έγινε πιο θερμό».

https://www.instagram.com/p/B4DNQqmhx_T/?utm_source=ig_embed

Τζένη Θεωνά: Οι σπουδές και η ενασχόληση με την υποκριτική

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παρόλα αυτά τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Παράλληλα με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική. Έκανε τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός μέσω του κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, το 2003 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία του Νίκου Περάκη “Η Λίζα και όλοι οι άλλοι” ερμηνεύοντας έναν μικρό ρόλο. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η δεύτερη της δουλειά στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στο βασικό καστ της δραματικής ταινίας των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Οξυγόνο”. Το 2005 έλαβε μέρος σε δύο ακόμη κινηματογραφικές παραγωγές: την κοινωνική ταινία του Μάκη Παπαδημητράτου “Τσίου…” και τη δραματική ταινία “Λιούμπη”.

Tζένη Θεωνά: Η συμμετοχή της στην ταινία ‘Ψυχραιμία’

Τζένη Θεωνά: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος

Το 2006 είχε μια μικρή συμμετοχή στην ταινία “Στα όρια” ενώ το 2007 συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Νίκο Περάκη έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία “Ψυχραιμία”. Το 2010 είχε συμμετοχή σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες. Πιο συγκεκριμένα πρωταγωνίστησε στο “Casus Belli”, στο θρίλερ του Παναγιώτη Κράββα “Ο θάνατος που ονειρεύτηκα” ένω έπαιξε και στην ταινία μικρού μήκους “Meeting”.

Ακολούθησε μία ακόμη συνεργασία με τον Νίκο Περάκη, το 2011, στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ορφέα Αυγουστίδη, Βίκυ Καγιά, Ρένο Χαραλαμπίδη και άλλους. Το 2012 συμμετείχε στις ταινίες “Poker Face” και “Η Φωνή” ενώ το 2013 έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ταινία “Ακάλυπτος”. Το 2017 συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον Νίκο Περάκη στην ταινία “Success Story” ενώ την επόμενη χρονιά έλαβε μέρος στην ταινία “Το μαγικό δέρμα”.

Τζένη Θεωνά: To τρέιλερ του ‘Success story’

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις