Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από όροφο Κουκάκι: Εικόνες που προκαλούν τρόμο
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από όροφο Κουκάκι: Εικόνες που προκαλούν τρόμο

Έπεσε από όροφο Κουκάκι: Η υπόθεση αφορά έναν 46χρονο άνδρα που έπεσε από τον 4ο όροφο του κτιρίου της Περιφέρειας στο Κουκάκι.

Έπεσε από όροφο ΚουκάκιΣυναγερμός επικράτησε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, 13.12.2019, στο Κουκάκι. Η υπόθεση αφορά έναν 46χρονο άνδρα που έπεσε από τον 4ο όροφο του κτιρίου της Περιφέρειας στο Κουκάκι. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Φαλήρου, με μονάδα του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ωστόσο ο άνδρας δεν τα κατάφερε…

Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το σοκαριστικό περιστατικό, μίλησαν στο newsit.gr και περιέγραψαν τις εφιαλτικές στιγμές που είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους. “Περνούσα τυχαία, και τον είδα που ήταν στον 4ο όροφο και ούρλιαζε, τα παιδιά του φωνάζανε από κάτω, αυτός τρελάθηκε και πήδηξε, δεν προλάβανε να τον σώσουν. Είχε ανοίξει πάρα πολύ άσχημα. Ακαριαίος θάνατος ήταν. Ήρθαν απευθείας αστυνομίες και ασθενοφόρα, κλείσανε τον δρόμο και μας απομάκρυναν. Έγινε χαμός”, λένε σοκαρισμένοι. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις