Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ-ΑΕΚ: Επετεύχθη η συμφωνία για Λιόσια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ-ΑΕΚ: Επετεύχθη η συμφωνία για Λιόσια

Μπάσκετ-ΑΕΚ: Στο κλειστό των Λιοσίων θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η μπασκετική ΑΕΚ, αφού βρέθηκε οριστικά η «χρυσή τομή».

Μπάσκετ-ΑΕΚ: Στο κλειστό των Λιοσίων θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η μπασκετική ΑΕΚ, αφού βρέθηκε οριστικά η «χρυσή τομή». Στο ραντεβού που είχε σήμερα ο Μάκης Αγγελόπουλος, στο υφυπουργείο αθλητισμού, έγιναν οι τελικές συζητήσεις. Ουσιαστικά στη σημερινή συνάντηση έγινε η προετοιμασία για τη σύνταξη του συμφωνητικού μίσθωσης, ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Πλέον θα ακολουθήσει ένα μίτινγκ, στο οποίο θα διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Πιθανότερο σενάριο είναι η ΑΕΚ να μισθώσει το κλειστό των Λιοσίων για 10 χρόνια. Βέβαια, υπάρχουν συζητήσεις και για ακόμη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Στο ραντεβού παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία είναι πρόεδρος του ΣΕΦ, όπου ανήκει το γήπεδο στα Λιόσια. Επίσης, στελέχη του Υπουργείου και της Γραμματείας, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Κατά την αναχώρηση του από το Υφυπουργείο, ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε: «Όλα πήγαν καλά. Περιμένουμε να μπουν υπογραφές στα μέσα της άλλης εβδομάδας».

Αποχωρεί και ο Ήφαιστος Λημνου

Μπάσκετ-Ήφαιστος Λήμνου: Προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ είναι και ο Ήφαιστος Λήμνου! Ο Σπύρος Μπούμπουρας είχε ραντεβού με τον δήμαρχο του νησιού σήμερα, όμως δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι μετά το Ρέθυμνο και ο Ήφαιστος Λήμνου θα αποχωρήσει, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα. Ο Ήφαιστος δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στις 15 του μήνα ο Σπύρος Μπούμπουρας θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Μία ημέρα αργότερα αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, ρίχνοντας την αυλαία για τον Ήφαιστο στην μεγάλη κατηγορία. Το μονοπάτι πρώτος είχε χαράξει ο ισχυρός άνδρας του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης. Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να σταματήσει τη χρηματοδότηση στην ομάδα, η οποία πλέον θα αγωνίζεται στα τοπικά της Κρήτης, εκτός απροόπτου.

Δείτε ακόμη

Την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου ανακοινώθηκαν οι εκλογές
Και του χρόνου στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
Ένινγκ: «Διαφωνώ με τον ορισμό του Κυπέλλου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις