Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Βιγιαφάνιες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για Βιγιαφάνιες

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Προ των πυλών του Παναθηναϊκού φέρεται πως είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Προ των πυλών του Παναθηναϊκού φέρεται πως είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι η Μονάρκας θα δώσει το «ΟΚ». Οι Μεξικανοί προς το παρόν αξιώνουν κάποιο ποσό για την παραχώρηση του Αργεντινού. Από τον Παναθηναϊκό δεν μπαίνουν σε τέτοιες συζητήσεις, από τη στιγμή που θέλουν τον παίκτη ως ελεύθερο. Ωστόσο, με δεδομένο πως δεν έχει εκφράσει κάποια ομάδα ενδιαφέρον για την απόκτησή του, δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος! Άλλωστε, πρώτιστο μέλημα στη Μονάρκας είναι να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του παίκτη (850.000 ευρώ ετησίως). Γι’ αυτό και όσο περνούν οι μέρες, το ενδεχόμενο να τον αφήσουν ελεύθερο μεγαλώνει. Ήδη υπάρχει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βιγιαφάνιες για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, ανοικτό φαίνεται να είναι και το θέμα του Γιόχανσον. Ο 28χρονος έχει δώσει το «ΟΚ» για να μείνει ως το τέλος των πλέι οφ. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει στις 30 του μήνα, ο Σουηδός δείχνει τον επαγγελματισμό του. Κάτι που εκτιμούν πολύ στο τριφύλλι. Και από τη στιγμή που ακόμη ο Γιόχανσον δεν έχει κλείσει πουθενά, οι πράσινοι σκέφτονται να τον προσεγγίσουν ξανά. Ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει στην αγορά για δεξί μπακ. Όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει ακόμη μια προσπάθεια για να μείνει ο Γιόχανσον.

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Αϊτόρ: «Χαρούμενος για τη μεταγραφή μου»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός φορ αποκάλυψε την επαφή που είχε με τον Τσάβι Ρόκα. Παράλληλα υποστήριξε πως θέλει να νιώσει ξανά ποδοσφαιριστής με την έλευσή του στην ελληνική ομάδα. «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, φυσικά. Νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου να πάω σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει καλή ευρωπαϊκή παρουσία λόγω και της τιμωρίας, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι εκεί δουλεύουν καλά», τόνισε ο Αϊτόρ: «Ο Τσάβι Ρόκα μου τηλεφώνησε και μου μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολλές αμφιβολίες. Ανυπομονώ να πάω εκεί και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα. Θέλω να νιώσω ξανά σαν ποδοσφαιριστής, είμαι ανενεργός εδώ και πολύ καιρό».

Δείτε ακόμη

Θέλει ξένους διαιτητές στη ρεβάνς με ΑΕΚ ο Άρης!
Τέλος από την ΑΕΚ ο Βράνιες
Εκλογές τον Ιούλιο στην ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις