Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Φεύγει ο Μακέντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Φεύγει ο Μακέντα

Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Ο Ιταλός επιθετικός αναζητά ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές, ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να το καλύψει

ΠαναθηναϊκόςΜεταγραφές: Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός μπορεί να έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους», όμως η πιθανότητα παραμονής του στην ομάδα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ο ίδιος θέλει ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να του το προσφέρει. Σύμφωνα με τα Σέρβικα μέσα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει χτυπήσει την πόρτα για τον 29χρονο επιθετικό. Ενώ και ομάδες από το Ντουμπάι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με το «τριφύλλι», αφού σε 23 αγώνες έχει στείλει 12 φορές την μπάλα στα δίχτυα και έχει μοιράσει 3 ασσίστ. Οι εμφανίσεις του έχουν μαζέψει αρκετούς μνηστήρες γύρω από το όνομα του. Με την σέρβικη ομάδα να θέλει να τον κάνει δικό της για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της.

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Τα εμιράτα τον χρυσώνουν

Τα γειτονικά μέσα αναφέρουν πως οι ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν τον πρώτο λόγο εξαιτίας της οικονομικής τους ευχέρειας. Όμως, οι άνθρωποι της ομάδας του Βελιγραδίου παραμένουν αισιόδοξοι για την υπόθεση του 29χρονου επιθετικού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να αποχωρήσει ο Μακέντα από τους «πράσινους», θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα σεβαστό ποσό, αφού ο παίχτης έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί του.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο Μπάρκας
Δεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις