Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκύλος Ηράκλειο: Συνελήφθη ο άνδρας που το σκότωσε
ΕΛΛΑΔΑ

Σκύλος Ηράκλειο: Συνελήφθη ο άνδρας που το σκότωσε

Σκύλος Ηράκλειο: Ο άνδρας το εκτέλεσε χωρίς καμία έστω αφορμή και στη συνέχεια πήρε το νεκρό ζώο και το πέταξε στα χωράφια

Σκύλος Ηράκλειο: Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε για ακόμη μία φορά στην Κρήτη, αυτή την φορά στο Ηράκλειο.  Χθες, Κυριακή, άντρας με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα μικρό αδέσποτο σκυλάκι που καθόταν ήσυχο δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών. Ο άνδρας το εκτέλεσε χωρίς καμία έστω αφορμή και στη συνέχεια πήρε το νεκρό ζώο και το πέταξε στα χωράφια. Ο ημεδαπός δράστης συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και είναι κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και για παραβάσεις περί όπλων.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του, καθώς και σε Ι.Χ.Φ ιδιοκτησίας του κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα μαχαίρι.  Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήματα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε ακόμα:
Ανοικτοί Ουρανοί: Τερματίστηκε και επίσημα η συμμετοχή των ΗΠΑ
Στο 70% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca
«Να μην χρειαστεί να επιλέξουμε ποιοι θα μπουν εντατική», λέει ο Πρόεδρος Εργαζομένων Παπαγεωργίου
Άγριο έγκλημα στη Μάνη: 44χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στην κόρη τους
Δεν… παραδίδει τα «όπλα» ο Τραμπ – Έφεση στην Πενσιλβάνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις