ΠΑΟΚ – Ίνγκασον: Ετοιμοπόλεμος για Παναθηναϊκό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ίνγκασον: Ετοιμοπόλεμος για Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΠΑΟΚ - Ίνγκασον: Ο Ισλανδός γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

24.04.2021 | 18:26

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/4, 15:00) κόντρα στο «τριφύλλι» ολοκλήρωσε ο «δικέφαλος του Βορρά», με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία στην οποία συμμετείχε και ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία που θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να βοηθήσει. Πάντως, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή. Όπως είχε κάνει και με τον Άρη. Άντριαν Περέιρα και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης σε φουλ ρυθμούς.

Η προπόνηση περιελάμβανε την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών με δρομικές ασκήσεις, rondo, παιχνίδι ταχύτητας αντίδρασης και τουρνουά τριών ομάδων και αφετέρου την τακτική προετοιμασία του επικείμενου αγώνα.

Αγωνία για Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ανέβασε πυρετό την Πέμπτη το βράδυ και αμέσως σήμανε συναγερμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο στα απαραίτητα τεστ για τον κορoνοϊό, με το πρώτο να είναι αρνητικό και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ.

Σε κάθε περίπτωση, στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ετικέτες
Exit mobile version