Δολοφονία Καρολάιν: Συγκλονίζει η μητέρα της – «Έχουμε το μωράκι που μας άφησε το κοριτσάκι μας»

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καρολάιν: Συγκλονίζει η μητέρα της – «Έχουμε το μωράκι που μας άφησε το κοριτσάκι μας»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δολοφονία Καρολάιν: Συγκλονίζει η μητέρα της - «Έχουμε το μωράκι που μας άφησε το κοριτσάκι μας»

17.05.2021 | 16:50

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star και στον Στρατή Λημνιό, λίγες ώρες ώρες μετά την κηδεία του μονάκριβου παιδιού της εξομολογήθηκε πως το εγγονάκι της, η μικρή Λυδία, είναι πλέον το στήριγμα και η δύναμή της. “Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας”, λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δεν πρόλαβε να δει το κοριτσάκι της να μεγαλώνει.

Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες των αρχών πλησιάζουν τα ίχνη των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και συγκεκριμένα τρίχες που φέρεται να ανήκουν σε έναν από τους εγκληματίες.

Οι περιγραφές του 32 πιλότου

Να θυμίσουμε, πως ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, περιέγραψε στους αστυνομικούς έναν από τους τρεις διαρρήκτες, που φέρεται να ήταν ο «εντολέας» των άλλων δύο και μιλούσε γλώσσα που δεν μπορρούσε να καταλάβει. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο άνδρας αυτός, μικρού αναστήματος, ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή στους άλλους δύο να την “κάνουν να σταματήσει”, αφού η 20χρονη μητέρα ούρλιαζε στην προσπάθειά της να προστατεύσει το παιδί της.

Ο ύποπτος Γεωργιανός

Nα σημειωθεί πως στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Παρασκευή ένας άνδρας με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος έχει προσαχθεί ως ύποπτος για τη ληστεία και τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Ο συγκεκριμένος, εντοπίστηκε στον Έβρο, στην προσπάθειά του να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.

 

Exit mobile version