Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Δύο τουρκικές ομάδες διεκδικούν Φορτούνη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Δύο τουρκικές ομάδες διεκδικούν Φορτούνη

Ολυμπιακός: Η Μπεσίκτας θέλει σαν τρελή τον Φορτούνη, αλλά στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι και η Γαλατασαράι τον έχει στα κατάστιχά της.

Μεγάλη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει γύρω από το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα τίποτα χειροπιαστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπεσίκτας βλέπει με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Βέβαια ο Φορτούνης αποτελούσε από παλιά στόχο της συγκεκριμένης ομάδας, ωστόσο, πέραν του γεγονότος ότι δεν επιθυμούσε να φύγει από το Λιμάνι, δεν τον ενδιέφερε και η προοπτική της Τουρκίας. Πέρα όμως από την Μπεσίκτας, φαίνεται πως για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται και η Γαλατασαράι, η οποία προχωρά σε μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να μπει δυναμικά στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις που ξεκινούν από τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League ως δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

 

Ο αθλητικός Τύπος της γειτονικής χώρας σκιαγραφεί έναν άτυπο τουρκικό εμφύλιο για τα μάτια του Φορτούνη, ενώ η Μπεσίκτας παρουσιάζεται να έχει έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κρούση να γίνει στον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα πωληθεί. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο συγκεκριμένος παίκτης, αν ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιηθεί οικονομικά και με βάση τις δικές του απαιτήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις