Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μιχαλάκη γάμος: Η Φιλαρέτη Κομνηνού διαψεύδει το Πρωινό
LIFESTYLE

Δανάη Μιχαλάκη γάμος: Η Φιλαρέτη Κομνηνού διαψεύδει το Πρωινό

Δανάη Μιχαλάκη γάμος: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες διατηρεί σχέση με τον επίσης ηθοποιό και γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού

Τα ευχάριστα νέα του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, διέψευσε με μία δημοσίευση της στο Instagram η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της «Το Πρωινό» η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε πως αύριο η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Μάλιστα, ανέφερε πως ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, σε ένα νησί και σίγουρα παρούσες θα είναι η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου, καθώς και άλλοι συνεργάτες της.

Η διάσημη ηθοποιός, Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Αγγελική», έσπευσε να ξεκαθαρίσει αμέσως τα πράγματα με μία δημοσίευση της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία από την ώρα των γυρισμάτων και στη λεζάντα, που την συνοδεύει έγραψε: «Ναι…..παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μία διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού, ουσιαστικά, διαψεύδει όσα ειπώθηκαν, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη filareti (@filareti_komninou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις