Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδαμαντίδης σύλληψη: Συνελήφθη (πάλι) σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη
ΕΛΛΑΔΑ

Αδαμαντίδης σύλληψη: Συνελήφθη (πάλι) σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Αδαμαντίδης σύλληψη: Μαζί του ήταν άλλα 50 άτομα.

Μία ακόμα σύλληψη σε βάρος του έχει πλέον ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Ο Αδαμαντίδης συνελήφθη σε αστυνομική επιχείρηση το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί του ήταν άλλα 50 άτομα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, φέρεται να έπαιζε “φρουτάκια” σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οδηγήθηκαν όλοι στο τμήμα της Ομόνοιας. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του χρόνου και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο τραγουδιστής έχει εντοπιστεί να παίζει τυχερά παιχνίδια, σε παράνομες λέσχες πάλι στο κέντρο της Αθήνας. Αλλη μία φορά ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κυψέλη. Τότε, ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει στο Secret, όπου είχε πει μεταξύ άλλων: “Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS”.

Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: “γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον”. Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε για να δικαστεί ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις