Πιλότος Γλυκά Νερά: Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της 15ης Μαΐου

ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος Γλυκά Νερά: Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της 15ης Μαΐου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Πιλότος Γλυκά Νερά: Ακόμα μία κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έδωσε ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν

09.06.2021 | 12:24

Πλήρη και απόλυτη επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Alphafreepress που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, 15/5, πριν δηλαδή από 24 ημέρες, συνιστά η τωρινή αποκάλυψη μέρους της κατάθεσης του πιλότου συζύγου της 20χρονος Καρολάϊν, η οποία δολοφονήθηκε από απάνθρωπο κακοποιό, στη μεζονέτα της στα Γλυκά Νερά.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από τα μέρη της επίσημης κατάθεσής του που παρουσίασε ο Alpha, «τον έναν από τους δράστες, τον πιο κοντό, τον είδε (σ.σ ο πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν) στο πρόσωπο, όταν κατέβηκε αυτό που φορούσε και μπόρεσε να τον παρατηρήσει. «Έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1,70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Έγραφε το Alphafreepress:

«Μια  συνταρακτική πληροφορία, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σε συνέχεια σημαντικότατων στοιχείων,  που έχουν δημοσιευθεί στο Alphafreepress, δίνει νέα ώθηση στις έρευνες της Αστυνομίας, στην τιτάνια προσπάθεια να ταυτοποιήσει και να αναγνωρίσει τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν και στη συνέχεια τους τρεις συνεργούς του, τους δύο «ψηλούς», που πήραν μέρος στη ληστρική θανατηφόρα εισβολή και τον «τσιλιαδόρο», που κατόπτευε έξω από τη μεζονέτα. Η πληροφορία αυτή αναφέρει ότι ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν, αλλά και η ίδια, είδαν το πρόσωπο του αρχηγού της στυγνής, βάρβαρης συμμορίας, όταν η μάσκα που φορούσε μέχρι πάνω από τη μύτη- σαν κι αυτή που φορούν οι οδηγοί μοτοσικλετών- πάνω στην αντίδραση της 20χρονης, του έφυγε από το πρόσωπο και κατέβηκε μέχρι το σαγόνι!

Αυτό το στοιχείο, θεωρείται από τους αστυνομικούς, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν κομβικό για την εξέλιξη της συνταρακτικής υπόθεσης, που έχει παγώσει το πανελλήνιο. Ενώ θα ακολουθήσουν, μετά και την κηδεία, νέες καταθέσεις του 33χρονου πιλότου, ο οποίος προσπαθεί να ανακαλέσει στη μνήμη του όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί από τις εφιαλτικές εκείνες ώρες, οι ίδιες πληροφορίες τον φέρουν να έχει πει στους αστυνομικούς, ότι  θεωρεί ότι είναι γύρω στην ηλικία των τριάντα χρόνων, και περίπου 1:70μ ύψους, εύσωμος.

Η ξένη διάλεκτος

Είπε ακόμη ότι ο κακοποιός αυτός που είναι και ο δολοφόνος της Κάρολάϊν, σε όλη τη διάρκεια του εφιάλτη δεν μιλούσε καθόλου, παρά μόνο στο τέλος, στο στάδιο της διαφυγής, οι άλλοι δύο συνεργοί του, που κρατούσαν και τα όπλα-πιστόλι και περίστροφο- του μίλησαν και ακούστηκε να απαντά σε ξένη διάλεκτο, με λξεις που ο 33χρονος δεν κατάλαβε». Ενώ θα προσπαθήσει να φέρει στη μνήμη του κάποιες απ αυτές τις λέξεις με τη βοήθεια και ειδικών αστυνομικών, οι οποίοι  γνωρίζουν διαλέκτους, που έχουν χρησιμοποιήσει κακοποιοί στο παρελθόν κι έτσι θα προκύψει και η προέλευσή του-χώρα καταγωγής- φέρεται να εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αναγνωρίσει τον ληστή-δολοφόνο σε φωτογραφίες σεσημασμένων, αν βέβαια η τύχη είναι με το μέρος της Αστυνομίας και έχει σημανθεί ο συγκεκριμένος κακοποιός».

Στην κατάθεση που βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας ο πιλότος περιγράφει τον εφιάλτη:

«Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα: ‘Στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μην μας πειράξεις’». Τότε εκείνος σκούντηξε την Καρολάιν να ξυπνήσει. Μόλις είδε τους ληστές, άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο δεύτερος δράστης με το ασημένιο πιστόλι κατευθύνθηκε προς την 20χρονη.

«Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα», ανέφερε ο  πιλότος.Οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, όμως κάποια στιγμή μίλησαν σε μια γλώσσα που του θύμιζε βουλγάρικα ή αλβανικά. «Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως.

‘Όταν ξύπνησα, δεν άκουγα τίποτα”

Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι». Ο πιλότος αναφέρεται και στη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή: «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

Exit mobile version