Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

10

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Φορολογικές δηλώσεις: Πόσες υποβλήθηκαν
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Πόσες υποβλήθηκαν

Φορολογικές δηλώσεις: Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό δηλώσεων, που έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα και μάλιστα στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Περισσότερες από κάθε άλλη φορά ήταν οι φορολογικές δηλώσεις που υποβλήθηκαν φέτος εμπρόθεσμα, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η δεύτερη παράταση για την υποβολή εμπρόθεσμων δηλώσεων φόρου εισοδήματος έληξε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Συνολικά, υποβλήθηκαν φέτος εμπρόθεσμα 6.385.896 δηλώσεις, μέσα σε 112 ημέρες ( 4 μήνες). Δηλαδή 13.481 περισσότερες σε σχέση με το 2020. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό δηλώσεων, που έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα και μάλιστα στο μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως άλλωστε φαίνεται από τον ακόλουθο πίνακα:

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φορολογούμενους -πολίτες και επιχειρήσεις-, τους λογιστές φοροτεχνικούς και τα στελέχη των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, που βοήθησαν και συνεργάστηκαν μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υποβολή των φετινών δηλώσεων. Δεσμευόμαστε ότι, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από την επόμενη χρονιά, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων να έχει συγκεκριμένα και σταθερά χρονοδιαγράμματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις