Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

08

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέτρος Φιλιππίδης νέα: Οι επόμενες κινήσεις του, τι λέει η δικηγόρος του
ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης νέα: Οι επόμενες κινήσεις του, τι λέει η δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης νέα: Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη υποστήριξε πως υπάρχουν νέα στοιχεία που τα οποία θα οδηγήσουν στην αθώωση του γνωστού ηθοποιού.

Για τις επόμενες ενέργειες του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε η Κική Πακιρτζίδου, η ποινικολόγος που ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού που βρίσκεται προφυλακισμένος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, οι τόνοι ανέβηκαν, με τη δικηγόρο να αναφέρει ότι υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση και αθωώθηκαν. “Είμαι υπέρ των γυναικών. Είμαι υπέρ της άμεσης καταγγελίας και ενθάρρυνσης όλων των γυναικών αλλά είμαι υπέρ των αληθινών καταγγελιών. Τα δικαστήρια έχουν πει και “συγγνώμη” από ανθρώπους που διασύρθηκαν άδικα. Και αυτό πρέπει να ακουστεί” σημείωσε χαρακτηριστικά. “Δηλαδή όποια γυναίκα καταγγέλλει ότι έχει κακοποιηθεί ή έχει δεχτεί βία, άρα αυτομάτως το ίσον είναι ενοχή; Ε, δεν είναι έτσι” πρόσθεσε.

Ο Μ. Δημητρακόπουλος μιλάει για την γραμμή υπεράσπισης του Π. Φιλιππίδη
“Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος”

“Ο εντολέας μου θέλει να ακουστεί δημόσια ότι είναι αθώος, ότι εξακολουθεί να εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, που για εκείνον είναι μονόδρομος. Η δικαιοσύη και η ζωή δεν έχει αδιέξοδα. Δηλώνει αθώος, πιστεύει πως η δικαιοσύνη θα εξετάσει τις καταγγελίες χωρίς να επηρεάζεται και με μεγάλη προσοχή. Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει κατά καιρούς στη δημοσιότητα και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεδίκες και δεν θα το κάνουμε” ανέφερε η κα. Πακιρτζίδου. Υποστήριξε επίσης πως “υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία, συγκλονιστικά, και νέα και παλιά, τα οποία συνδυαστικά θα οδηγήσουν στην αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη”.

Στο πλαίσιο αυτό, υπερασπιζόμενη τον πελάτη της, αναρωτήθηκε εάν “υπάρχει βιασμός με τη βοήθεια του κοινού; Που το θύμα να τον θυμήθηκε με τη βοήθεια του κοινού;”, τονίζοντας ότι οι καταγγέλλουσες πρέπει να αποδείξουν ότι ισχύουν τα όσα καταλογίζουν στον ηθοποιό και σκηνοθέτη. “Θα υπάρξει απάντηση από τον εντολέα μου και νομίζω ότι θα σας γοητεύσει η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη”κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις