Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διονυσία Κουκίου ληστεία: Επέστρεψε σπίτι μετά την κατάθεση – «Μου έλεγε ‘θα σε σφάξω’»
ΕΛΛΑΔΑ

Διονυσία Κουκίου ληστεία: Επέστρεψε σπίτι μετά την κατάθεση – «Μου έλεγε ‘θα σε σφάξω’»

Διονυσία Κουκίου ληστεία: Η 35χρονη πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, έζησε το πρωί της Τετάρτης στιγμές τρόμου στο σπίτι της στη Γλυφάδα

Στο σπίτι της στην Γλυφάδα επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης η Διονυσία Κουκίου μετά την συμπληρωματική κατάθεση για την ληστεία που της προκάλεσε τρόμο, όταν τρεις άνδρες της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της. Η Διονυσία Κουκίου περιέγραψε πως οι τρεις κουκουλοφόροι την απείλησαν ότι θα τη χτυπούσαν, υποχρεώνοντάς την έτσι να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της άρπαξαν μετρητά (11.000 ευρώ) αλλά και χρυσαφικά υψηλής αξίας. Η Διονυσία Κουκίου επέστρεψε στο σπίτι της στην Γλυφάδα με φωτογράφους και δημοσιογράφους να βρίσκονται εκεί περιμένοντας τις δηλώσεις της για την ληστεία που της προκάλεσε τρόμο. «Μπήκα στο αυτοκίνητό μου, κοίταξα δεξιά – αριστερά, δεν υπήρχε κάτι και την ώρα που πήγα να τραβήξω την πόρτα για να κλείσει βρέθηκε κάποιος από πάνω μου. Μου είπε: Μη μιλάς, κάνε ότι σου πω γιατί αλλιώς θα σε σφάξω» δήλωσε κατά την επιστροφή της στο σπίτι στην Γλυφάδα. Η Διονυσία Κουκίου ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης καθώς ξεκινούσε να πάει στη δουλειά της και στο κέντρο αισθητικής το οποίο διατηρεί.

Όταν απασχολούσε ξανά τη ‘δημοσιότητα’

Τον περασμένο Ιούνιο, το 35χρονο μοντέλο, είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με αφορμή το θάνατο του πρώην συντρόφου της, του 39χρονου πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση. Είχε πέσει νεκρός, αφού δέχτηκε 14 σφαίρες από το Καλάσνικοφ, των πληρωμένων εκτελεστών του, σε ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας. Το όνομα του 39χρονου, ήταν ανάμεσα στα… 500 που εμπεριείχε το υπόμνημα για το οργανωμένο έγκλημα που είχε κατέθεσε τον περασμένο Μάιο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα. Οι αρχές του είχαν αποδώσει ρόλο “περιφερειακού” μέλους κυκλωμάτων εκβιαστών.

Τον Απρίλιο του 2013, το ζευγάρι είχε βρεθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, κατηγορούμενοι για… υπόθαλψη εγκληματία. Η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έφοδο στο σπίτι της αδερφής της 35χρονης στο Μπραχάμι, καθώς εκεί είχε διανυκτερεύσει ένας 30χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία ενός 38χρονου έξω από μπαρ στο κέντρο της Πάτρας, μερικές ημέρες πριν. Η 35χρονη και ο τότε σύντροφος της είχαν αθωωθεί για τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις