MasterChef 6 trailer 8/4: Νέο έπαθλο και ανατροπές

LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 8/4: Νέο έπαθλο και ανατροπές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

MasterChef 6 trailer 8/4: Η μπλε ομάδα ηττήθηκε από την ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης.

08.04.2022 | 11:07

Απέναντι στους κριτές του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης η μπλε και η κόκκινη ομάδα προκειμένου να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας. Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας έμαθαν οι δύο ομάδες του MasterChef και κάποιοι δεν χάρηκαν καθόλου. Αν και οι δύο ομάδες του MasterChef, οι μπλε και οι κόκκινοι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη στην ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού, μία ομάδα κατάφερε να κερδίσει την μεγαλύτερη βαθμολογία, και αυτή ήταν η κόκκινη ομάδα.

Υπήρξαν όμως ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η «πράσινη εβδομάδα» συνεχίζεται κανονικά για τους παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι μαγειρικής οι οποίοι βρίσκονται εκτός πλατό δημιουργούν ωραία πιάτα δίπλα στη φύση. Μετά την βαθμολογία των ομάδων, ο Σωτήρης Κοντιζάς αιφνιδίασε ευχάριστα τους διαγωνιζόμενους ανακοινώνοντας πως δεν θα υπάρξει νέα αποχώρηση για καμιά από τις δύο ομάδες. «Σε αυτό αυτό το συμβούλιο δεν ψάχνουμε την ομάδα που θα χάσει, ψάχνουμε την ομάδα που θα κερδίσει, δεν θα αποχωρήσει κανείς από την ηττημένη ομάδα, αντιθέτως, ένα μέλος της κόκκινης θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τεράστιο έπαθλο, αυτό των 10.000 ευρώ», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την ανατροπή στο MasterChef.

Στο ριάλιτι και ο Γρηγόρης Λέων

Tους τελευταίους μήνες ο Γρηγόρης Λέων βρίσκεται στα πρόσωπα της επικαιρότητας καθώς ασχολείται με την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα. Ο ιατροδικαστής είναι ένας άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση, ενώ οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχαν ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς, με τον ίδιο να κάνει εμφάνιση-έκπληξη στον περσινό κύκλο του MasterChef. Τότε ο κ. Λέων είχε εμφανιστεί στο ριάλιτι μαγειρικής ως πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Ετικέτες
Exit mobile version