MasterChef 6 trailer 11/4: Η νέα εβδομάδα φέρνει την αποστολή… αμπέλι

LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 11/4: Η νέα εβδομάδα φέρνει την αποστολή… αμπέλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

MasterChef 6 trailer 11/4: Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους παίκτες.

11.04.2022 | 13:33

Με μεγάλη προσμονή αναμένουμε το επεισόδιο του MasterChef 6, τη Δευτέρας 11 Απριλίου Ένα πρόγραμμα που διατηρείται πάντα στις κορυφαίες θέσεις στην τηλεθέαση, ειδικότερα τώρα που οι παίκτες λιγοστεύουν, και αυξάνεται ο ανταγωνισμός. Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους παίκτες. Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με νέα δύσκολη δοκιμασία, και πάλι κοντά στη φύση

Θυμάστε τι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα που η αποστολή τους ήθελε να παίρνουν εργαλεία κηπουρού και από ένα παρτέρι να μαζεύουν τα υλικά που χρειάζονταν προκειμένου να μαγειρέψουν. Αυτή τη φορά η δοκιμασία/αποστολή έχει κωδικό όνομα «αμπέλι» με το κουτί που έχει κάθε παίκτης μπροστά του να ανοίγει και να αποκαλύπτονται – μεταξύ άλλων- ένα ψάρι, ένα χταπόδι και μερικά λαχανικά! Όπως αντιλαμβάνεστε οι επίδοξοι Σεφ παίρνουν… φωτιά και η μάχη με τον χρόνο, αλλά και την τέχνη της μαγειρικής ξεκινά! «Δοκίμασες; Γιατί εδώ έχει ξεφύγει» λέει ο Κοντιζάς σε κάποιον παίκτη που κοιτά «παγωμένος» στη θέση του μη μπορώντας να απαντήσει. Σε έναν άλλος όμως ο Κουτσόπουλος είναι αποθεωτικός: «Δημιουργικότατο, πεντανόστιμο, πανέξυπνο»!

Ετικέτες
Exit mobile version