Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Θεωνά παιδί: Ασορτί μαμά και γιος, η ανάρτηση της ηθοποιού
LIFESTYLE

Τζένη Θεωνά παιδί: Ασορτί μαμά και γιος, η ανάρτηση της ηθοποιού

Τζένη Θεωνά παιδί: Η ηθοποιός όπως έχει πει πολλές φορές, είναι ερωτευμένη με τον γιο της.

Η Τζένη Θεωνά έχει «έρωτα» με τον γιο της. Η ίδια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει πρόσφατα: «Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας . Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει συνέχεια, είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα».

Το αγοράκι γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια στις αρχές του μήνα. Το παιδικό πάρτι γενεθλίων του είχε θέμα spiderman και η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες δίνοντάς μας μια ιδέα από τον στολισμό, τον χώρο και τον μπουφέ.

Το στιγμιότυπο με τα ασορτί παπούτσια

Ο Αρίωνας ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του και λατρεύει το παιχνίδι. Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά κάνουν απανωτές ερωτήσεις,  γνωρίζουν την ηλικία, το φύλο, τουλάχιστον ένα χρώμα, τη διαφορά μέρας και νύχτας και μπορούν να διακρίνουν το μεγάλο από το μικρό.

Επίσης, σε αυτήν την ηλικία διευρύνεται η γκάμα δραστηριοτήτων που μπορούν να κάνουν γονείς και παιδιά και τα τρίχρονα μπορούν να συμμετάσχουν σε περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες όπως είναι ακόμα και τα ψώνια. Η Τζένη Θεωνά πάντως κάνει τα ψώνια της μαζί με τον μικρό Αρίωνα και πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο για να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές. Μαμά και γιος αγόρασαν ασορτί παπούτσια και η ηθοποιός απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις